Programredaktören tipsar – vad händer vecka 5?

Ny vecka, nya möjligheter. Så brukar optimisterna säga varje måndagsmorgon. Jag säger det istället varje fredagseftermiddag då jag lägger tablå för kommande veckan på Pite FM.

Varje fredag tar jag del av vilka program som kommer att sändas, och jag får alltid en härlig känsla över bredden som finns på kanalen. Det spelar ingen roll om du gillar sport, kultur, geografi eller är nyfiken på en helt ny musikgenre, på Pite FM studentradion 92,8 har vi något för alla! Men för att få en bättre bild kommer jag att försöka göra ett inlägg varje fredag där jag ger lite tips på vad du kan lyssna på veckan som kommer.

För vecka 5 är tablån fullspäckad av möjligheter. Exempelvis har Kulturtimmen sin säsongspremiär på onsdag klockan 17:02. Samma dag, fast klockan 20.02 har programmet ”En världslig sak” premiär. Där kommer Christian Melin och Lisa Selander att prata om världen, exempelvis diskussioner om konspirationsteorier. På torsdag klockan 15:02 hör du Jasmine som går i radioettans egenproducerade program om färgblindhet, det får du inte missa! Vi har en sista premiär till veckan, och det är självklart på fredag klockan 19:00 då ”Mellosnack” drar igång igen! Vad vore schlagertävlingen utan ett inför-program med experterna Martin, Lisa och Emma?

Utöver premiärer har vi självklart många andra program, för att se när de går, klicka in på kanalens tablå!

Ha det fint!

// Alexandra Örn , Programredaktör Pite FM studentradio 92,8