PiteFM för Musikhjälpen 2016

För femte året i följd bidrar PiteFM Studentradion 92,8 till Musikhjälpens insamling. I år samlas pengar in för att barn i krig ska få gå i skolan. PiteFM sänder direkt från Rådhustorget i Piteå 13 december 12.00 – 14 december 18.00.

– Det kommer bjudas på livemusik, viktiga gäster och en hel del roligt också, säger Emma Isberg.

Emma Isberg, Lisa Selander och Amanda Bergsjö är inne på sitt andra år i Piteå och är projektledare för arbetet

PiteFM sänder direkt från Rådhustorget. Det blir 30 timmar radio med önskelåtar, berättelser och dessutom får du träffa PiteFMs programledare.

– Precis som de senaste åren vill vi att så många som möjligt från PiteFM är med och sänder, förklarar Amanda Bergsjö. Vi har delat upp de 30 timmarna i lite mindre delar så flera programledare får chansen att dels sprida det viktiga budskapet, men även träna på att sända inför publik.

– Det är en självklarhet att PiteFM ska finnas med och stötta insamlingen till förmån för Musikhjälpen, säger Lisa Selander.

Schema för de 30 timmarna kommer att publiceras här. Håll utkik, men viktigast – sväng förbi Rådhustorget 13-14 december och delta i PiteFMs insamling till Musikhjälpen.

Redan nu är PiteFMs digitala bössa öppen. Skänk valfri summa redan idag! Bössan når du direkt via länken: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/pitefm